Barnas verdensdag 2019

22.09.2019

Lørdag 21. september ble Barnas verdensdag Ås arrangert for 10. år på rad. Med fargerike kulturinnslag fra hele verden, mange oppmøtte og et fantastisk vær ble dette en flott familiefestival i Ås sentrum. 

Foto: Knut Werner Lindeberg Alsén
Foto: Knut Werner Lindeberg Alsén

Saken og bildegalleri fortsetter etter bildene 

Et av flere høydepunkt under verdensdagen var drageverkstedet med Ajaz Ul Haq Chaudhry. Ajaz har satt verdensrekord med utrolige 1003 drager på en snur. 

Under årets festdag møtte mange små og store til en innholdsrik dag i og rundt Kulturskolen, gamle Åsgård og Midtgard. Her kunne de lære seg bollywooddans, sukumafolkets rike dans- og musikktradisjon fra Tanzania, - og møte en verdensmester i drageflygning for å lære seg å lage egne drager. Under dagen løfte barna å lage animasjonsfilmer og de møte prosjektorpøblene som laget et virituelt show. Og alt var gratis. 

På uteområdet var det salg av mat fra Tanzania, Surinam og Indonesia.

Foto: Knut Werner Lindeberg Alsén
Foto: Knut Werner Lindeberg Alsén

aa

Bilder fra Barnas verdensdag 2019

Barnas festdag er gratis og åpen for alle, og ledes av daglig leder Ellen Sibe Kråkenes i Ås internasjonale kultursenter, i samarbeid med Kulturskolen i Ås og Ås kulturhus. Alle som besøker dagen får utdelt et verdenspass som kan fylles med stempler. 


Link til 

Alle foto: Knut Werner Lindeberg Alsén